YRITYS
TUOTTEET
KONELUETTELO
REFERENSSEJÄ
TARJOUSPYYNTÖ
JATKOS OY
YHTEYSTIEDOT
ETUSIVULLE


Varkauden Puu Oy

Varkauden Puu Oy on luotettava ja ammattitaitoinen höylätuotteiden valmistaja, joka toimii 35-vuoden kokemuksella. Päätuotteitamme ovat muotoon höylätyt listat ja sisustuspaneelit, joita käytetään rakentamisessa, sisustamisessa ja puusepäntuotteiden valmistuksessa.

Varkauden Puu Oy:n oma terävalmistus mahdollistaa asiakkaan toiveiden mukaisten profiilien valmistuksen lyhyellä toimitusajalla.

Asiakkaitamme ovat rakennusalan tukkuliikkeet, tehtaat ja teollisuusmaalaamot, mutta myymme myös suoraan asiakkaalle. Tuotannosta 80% menee vientiin Iso-Britanniaan ja Saksaan, loput kotimaan markkinoille.

Käytössämme on viisi hydrotekniikalla toimivaa Weinig-höyläkonetta ja käytämme PEFC-standardin mukaisesti tuotettua puutavaraa. Puun alkuperäketjun valvonta standardien PEFC ST 2002:2013 ja PEFC ST 2001:2008 mukaan. Meillä on CE-merkintäoikeus.

Tuotamme puulistoja yli 20 miljoonaa jm vuodessa. Samalla syntyy purua ja polttohaketta. Puru paalataan kuivikkeeksi ja hake myydään lämmitysraaka-aineeksi. Lisäksi prosessista jää katkaisupätkiä, jotka jatkojalostetaan Jatkos Oy:llä.